Английски език, курсове по английски език

Докато някои твърдят, че животът започвал на 40 и едва ли не когато човек отгледа децата си и им даде житейско начало чак тогава може да помисли и за себе си, то други хора са по-скоро склонни да мислят, че с напредването на възрастта човек става все по-безразличен към активния начин на живот. Неща, които сме правили с лекота и удоволствие вече не ни носят такава наслада и ги считаме по-скоро за досадни усилия, отколкото за нещо, което е наше обичайно ежедневие.

Ние в учебния център считаме, че човек трябва да се учи докато е жив. Стремежът на човека към усъвършенстване и непрекъснато подобрение не бива да бъде прекъсван и той трябва да се стреми винаги да научава по нещо ново дори и с напредването на възрастта. Затова ние стремейки се да интегрираме това наше схващане в нашата работа създадохме специален курс по английски език за хора в по-напреднала възраст.

Курсът е насочен към лица над 60 години, които вече не живеят с ритъма на забързаното ежедневие на работещия човек, но и същевременно не са се предали в прегръдката на сивото ежедневие на пенсионера. Стремежът на тези хора за самоусъвършенстване е достоен за голямо уважение и ние се стремим да им предложим вариант да продължат да го правят с усърдието, на което са способни.

Все повече са примерите на организирани под различна форма възрастни хора, които изучават танци, работа с компютри, различни занаяти и дори чужди езици. В примери като последния нашият учебен център би могъл да бъде много полезен. С натрупания от нас опит, можем не без чувство на гордост да заявим, че обещаното от нас изпълняваме в степен дори над очакваната от нашите клиенти.

Курсът ни по английски език за възрастни е плод на дълги и внимателни проучвания за нуждите на тези хора от чуждо-езиково обучение. В учебната си програма сме интегрирали онези теми, които биха били от най-голяма полза за вас. Независимо дали някога изобщо сте изучавали английски, или сте го изучавали, но с течение на времето знанията ви са избледнели и сега искате да ги възстановите, ние имаме перфектния вариант за вас. Внимателен подход към напредъка ви и упражнения и разговори на живо съобразени с вашите възможности до момента и нивото, което искате да постигнете. Това е което можем да ви обещаем и в последствие да изпълним.

 

Курсовете се провеждат в няколко времеви интервала, така че да можете да изберете най-подходящия за вас. Различните езикови нива следват утвърдените европейски норми и съответстват на структурата на редовия курс на обучение по английски език.

Днес английският е трети по брой на говорещите, за които той е роден език. Английският се нарежда след китайския и испанския. Този сайт ще Ви помогне да прочетете обширна информация за предлаганите курсове и нива по английски език.
angliiski.net © 2023